Радио Милева

Емина Јаховиќ се огласи во турските медиуми: „Ќе го задржам презимето и не ги давам децата“!

Емина Јаховиќ се огласи во турските медиуми: „Ќе го задржам презимето и не ги давам децата“!

Пејачката досега не сакаше да дава изјави за разводот во српските медиуми, но затоа реши да проговори за турските. Таа се осврнала на коментарите дали има некој друг во нејзиниот живот.

-Моментално не постои ниеден маж во мојот живот, ниту сакам да бидам со некој во врска. Не размислувам за тоа, исклучиво сум посветена на децата.

Таа напоменува дека што заврши просецот на разводот, та ќе го задржи само своето презиме, бидејќи по него е препознатлива.

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina) on

 

-Во повеќето медиуми сум Хајовиќ, па во иднина така и ќе се презивам.

Вели дека планира да остане во Истанбул, бидејќуи децата учат таму.

-Не сакам да им го нарушувам редот. Ќе останам во Турција, поради нив, а за семејството ќе патувам до Србија по потреба, вели таа.

Инаку, Мустафа сака да земе што повеќе од имотот, како и да го добие саратлството на децата.

Останати вести од Радио Милева