Радио Милева

Елена Ристеска си ја отвори душата пред Весна Бејби за мајчинството и вториот брак

Елена Ристеска си ја отвори душата пред Весна Бејби за мајчинството и вториот брак

Популарната пејачка Елена Ристеска беше една од првите интервјуирани за потребите на новиот портал на актерката Весна Петрушевска, „Мој сајт“.

Бејби  реши таа самата да се ангажира и да ги прави интервјуата, а за почеток приказната ја започна со Елена.

Искрено и отворено Елена и одговори на Бејби Мама на повеќе прашања врзани со кариерата и приватноста, а на прашањето како се гледа за пет години, таа одговара вака:

 Како успешна мајка и сопруга и се уште музички и авторски активна, но би се посветила и на други бизниси за кои имам уште одамна голема желба. Зависи од партнерот, доколку ми ја дава поддршката во чување на домот и децата, би била успешна и реализирана во повеќе полиња на животот, откри Ристеска емотивно и со отворени карти пред јавноста.

Инаку, Елена изминатата недела се впушти во туристичка авантура на Малта од каде се врати со полни батерии.

Останати вести од Радио Милева