Радио Милева
во очите на една мајка

Екс- сопругата на Огњен Амиџиќ за првпат по разводот се огласи во јавност: „Тоа не е човек…“ (фото)

Екс- сопругата на Огњен Амиџиќ за првпат по разводот се огласи во јавност: „Тоа не е човек…“ (фото)

Колку и да звучи нереално, кавгата меѓу Огњен Амиџиќ и Данијела Димитровска не му претходела на нивниот развод. Едноставно или не, но поранешните сопружници и родители на синот на Матија сфатија дека нивните цели и приоритети за иднината се менуваат, дека поради некоја причина психички се оддалечиле и дека љубовта меѓу нив избледувала со текот на времето. Сето ова и многу повеќе, за кои не сакаа јавно да зборуваат, влијаеше секој да си оди по својот пат, без да гледа назад.

Се очекуваше во одреден момент по разводот да дојде до конфликт меѓу Огњен Амиџиќ и Данијела Димитровска, но мораше да се подели стекнатиот имот и да се утврдат правилата за старателство на наследникот. За жал на желните за сензација, ништо од споменатото не се случи, што докажува дека водителот и манекенката ја кажувале вистината кога на самиот почеток нагласиле дека мирно се разделиле.

Тие ја продолжија комуникацијата за доброто на нивниот син, неговото најдобро воспитување, образование и развој, но тоа е горе-долу. Огњен се посвети на работата на „Амиџи шоу“, Даниела на нејзината модна агенција и нејзиниот миленик кој и е утеха и засолниште од се’. Речиси не поминува ден таа да не ги сподели видеата на Матија со своите следбеници, во кои најмногу истакнува колку е горда на него.

– Тоа не е човек, тоа е убавец – е најновата објава на поранешната манекенка, која нејзините следбеници со задоволство ја коментираа, целосно согласни со нејзината субјективна, но секако и објективна изјава.

фото:Инстаграм принтскрин

Останати вести од Радио Милева