Мегафон
Музичкиот идол се жени

Ед Ширан ја запроси девојката: Анонимната Шери го освоила во средношколските денови

Ед Ширан ја запроси девојката: Анонимната Шери го освоила во средношколските денови

Двајцата се запознале во средношколските денови, но почнале да се забавуваат дури во 2015 година, а речиси цела 2016 година ја поминаа во патување додека тој правеше пауза од музиката.

Ед, Шери ја побарал за жена пред Нова година, но вчера веста ја сподели со обожавателите.