Радио Милева
Љубов голема

Џамбо Агушев јавно ја воздигна својата сакана и не се штедеше да ја искаже својата љубов (фото)

Џамбо Агушев јавно ја воздигна својата сакана и не се штедеше да ја искаже својата љубов (фото)
фото:џамбо агушев/фејсбук

Наделеку е добро познато дека македонскиот музичар Џамбо Агушев е маестро на труба, ама сега се покажa и како маестрален романтичар кога е во прашање неговата сопруга.

Тој сакаше сите да ги видат, слушнат и разберат неговите силни љубовни емоции кон суопругата по повод годишнината од бракот.

фото:џамбо агушев/фејсбук

Џамбо објави неколку романтични фотографии заедно со жената на неговиот живот и се расплени со своите љубовни чувства во описот на објавата:

-Секогаш се молев да ја најдам вистинската љубов и моментот кога прв пат те видов, сфатив дека ми се исполни желбата. Годините никогаш не ги смениле моите чувства кон тебе. Мојата среќа се зголеми со зближување и од твоја страна и ќе продолжи да се зголемува секоја година. Среќна годишнина од свадбата, мојата драга сопруга, убавата мајка на моите деца. Многу те сакам!- пишува Џамбо.

фото:џамбо агушев/фејсбук

Инаку, Џамбо и неговата сопруга Асена се во брак повеќе од десет години. Плод на нивната љубов се ќерката Севги и синот Мерт, и ќерка Мелинам која се роди во месец септември минатата година.

Останати вести од Радио Милева