Мегафон

Двојна промоција: „Иста судбина“ и „Смртник“

Двојна промоција: „Иста судбина“ и „Смртник“

Оваа сабота, на 27 март 2021 година со почеток во 18.00часот,  закажана е промоцијата  на заедничката песна „Иста Судбина“ на Сузана Турунџиева и Атиџе Муратова. Истата ќе се одвива во рамките на промоција на  новиот албум на штипскиот рокер, Роберто Поп Димитров, насловен како „Смртник.

Настанот ќе се одржи во  просториите на „Дом на млади“  во Штип, каде пред новинарите и јавноста ќе бидат претставени обата проекта.