Радио Милева
тајна врска близу до себе

Душко Тошиќ – турски швалер: Фудбалерот потпиша за новиот клуб Касимпаша, па сака и љубовницата да се пресели кај него во Турција

Душко Тошиќ – турски швалер: Фудбалерот потпиша за новиот клуб Касимпаша, па сака и љубовницата да се пресели кај него во Турција

Веднаш штом пристигна во новиот клуб, фудбалерот изрази желба неговата љубовница да дојде и да живее со него, иако тој сè уште е формално оженет со јелена Карлеуша и тие треба да ја кријат својата врска. Душко Тошиќ се обидува на секој начин да ја донесе Ана Јовановиќ во Турција, каде пред десетина дена потпиша за фудбалскиот клуб Касимпаша. Дизајнерката за костими за капење само што се врати од Истанбул пред некој ден, но очигледно таа ќе мора повторно да ги спакува куферите затоа што фудбалерот сака да биде од неа, велат нашите добро информирани извори.

На Тошиќ му пречи што е сам во туѓина, па затоа и врши притисок на Ана да ги реши сите обврски што ги има во Белград и наскоро да му се придружи. Ова би значело дека Ана, доколку се согласи со предлогот на Душко, во иднина ќе живее во Турција, но често доаѓа во Србија. Јовановиќ се врати од  Истанбул, но овој пат се погрижи да не објавува фотографии и видеа на социјалните мрежи затоа што е во паника дека некој може да го поврзе нејзиниот пресатој  надвор од земјата со Душко. Веднаш штом се врати во Србија, таа продолжи да биде активна на Инстаграм.

Од друга страна, според соговорник близок до Тошиќ, тој и понатаму ја убедувал својата законска сопруга Карлеуша дека никогаш не ја запознал Ана, иако вистината е сосема поинаква. Спортистот и дизајнерката уживаат во љубовта и ништо не може да ги спречи да бидат заедно, бидејќи тие се обидуваат на секој начин да држат нивната врска во тајност. Душко дури наводно изразил желба Ана да ги донесе децата во Турција, но, како што објаснува  изворот, нејзиниот поранешен сопруг Пеѓа Јовановиќ воопшто не се согласувал со тоа и барал неговите наследници да останат во Белград.

Останати вести од Радио Милева