Радио Милева

Другарка на Ана Николиќ откри неочекувани детали за нејзиниот живот пред да стане позната!

Другарка на Ана Николиќ откри неочекувани детали за нејзиниот живот пред да стане позната!

Ана Николиќ денес е популарна пејачка, но не е така отсекогаш. Нејзина другарка за еден српски магазин открива како Ана се борела за да заработи, што ретко кој знае. Имено, блиската пријателка на пејачката откри непознати детали од животот на Ана и ја изненади јавноста.

-Ане не е таа каква луѓето ја гледаат во медиумите. Морам да ви откријам дека едно лето рече: „Зошто ти и јас да не работиме нешто заедно. На прмер да бидеме келнерки“ Ја и реков дека тоа не е лесно, меѓутоа успеа да ме убеди“, вели нејзината пријателка.

Таа објаснува дека работата им одела добро и дека газдите го прошириле локалот.

„Тој период бевме доста сложни и имавме иста енергија, работевме и на ролери“, открива другарката во емисијата „Викенд специјал“.

Останати вести од Радио Милева