Радио Милева
скромни деца

Драгана Мирковиќ живее во дворец вреден 50 милиони евра, а нејзината ќерка Мануела работела на рецепција

Драгана Мирковиќ живее во дворец вреден 50 милиони евра, а нејзината ќерка Мануела работела на рецепција

Пејачката Драгана Мирковиќ живее во дворец во Австралија и успеа своите деца да заштити од очите на јавноста.

Тие последен пат во медиумите се појаивја пред неколку години во спотот за песната „Једини“, која Драгана ја посвети на нејзиниот сопруг Тони.

Пејачката сега проговори за своите деца, за ќерката Мануела и синот Марко.

„Моите деца се најнормални деца на светот, кои има одлично детство и беа одлични ученици. Марко студира економско право, а Мануела завршува средно образование и работеше на рецепција“, изјави Драгана.

Мирковиќ проговори и за дружењето со Жан Клод Ван Дам, па истакна дека тој знае за нејзината кариера и дека го запознала нејзиното семејство и дека се слуша со нејзината мајка.

„Тој е неверојатен човек, многу го засака семејсво и супер се дружиме, а се запознавме преку сопственикот на „Fashion TV“. Луѓето од светскиот џет сет се многу понормални од нашите. Жан Клод знае многу повеќе за мојата кариера“, вели Драгана.

фото: Соња Спасиќ/промо/инстаграм/драгана мирковиќ

Останати вести од Радио Милева