Радио Милева
плашливо женкариште...

Драган Којиќ – Кеба има вонбрачно дете со оваа жена: „Му дадов кондоми, а тојги фрли низ балкон и ме забремени“ (ФОТО)

Драган Којиќ – Кеба има вонбрачно дете со оваа жена: „Му дадов кондоми, а тојги фрли низ балкон и ме забремени“ (ФОТО)

Лилјана Јевремовиќ тврди дека има вонбрачна ќерка Ина со пејачот Драган Којиќ Кеба. Таа реши да открие детали од нивната врска за ТВ Пинк .

Лилјана вели дека нивната ќерка Ина не сака никаков контакт со нејзиниот татко бидејќи гледала како нејзината мајка со години страда.

„Ина не сакаше да го смени презимето во Којиќ дури и кога можеше, поради револтот. Тој со години ја игнорираше Ина, а кога игнорираш некого, го игнорираш животот, тоа е како убиство“ – рече таа.

Таа се присети и како го направиле детето:

„Се’ се случи во мојот стан кога имав плодни денови. Му дадов кондоми,  а тој ги фрли низ терасата и намерно ми направи дете. Со сигурност знам дека тогаш забременив. Ми рече дека сака да ми направи дете уште пред да се бакнеме“ – раскажува Лилјана.

Останати вести од Радио Милева