Радио Милева

Др.Симона Поповска е најсекси докторка и пејачка, а ова се нејзините сестри – исто така докторки!

Др.Симона Поповска е најсекси докторка и пејачка, а ова се нејзините сестри – исто така докторки!

Дека е една од најубавите тазе докторки специјализантки на скопската клиника, нема сомнеж, а она дека исто така грми со својата појава на сцената со миктофонот во рака, не треба многу да потсетуваме, бидејќи тоа го прави од поодамна.

Крвта не е вода, а Симонче својот талент во музиката и пеењето, го има наследено од својата мајка, за која вели дека имаат речиси ист глас, но мама не се занимава со музика.

Photography @vrzalski ? @jzj_zlatko Make up & hair @boban_todorovski_

A post shared by Dr. Simona Popovska (@simonapopovskaofficial) on


Неодамна Симона гостуваше на една телевизиска емисија, каде откри дека малкумина знаат дека таа има завршено нижо музичко училиште и дека до ден денес свири виолина.

Исто така, откри и дека уште од мала освен што покажува интерес кон уметноста, нејзина втора љубов била медицината, па уште од мали нозе ги „лечела“  куклите.

Меѓу многуте интересни детали, нашата убава докторка и пејачка, откри дека и нејзините две сестри исто така имаат студирано медицина и тоа дека денес и двете работат како докторки.

Само што, Симонче е позната, но семејството има на што да се гордее со овие три талентирани и успешни дами.

Останати вести од Радио Милева