Радио Милева
Приватноста како причина

Доста беше од лаги: Првата сопруга на Жељко Јоксимовиќ ја изнесне вистината за разводот од пејачот (фото)

Доста беше од лаги: Првата сопруга на Жељко Јоксимовиќ ја изнесне вистината за разводот од пејачот (фото)

Колку и да не ги сакаше медиумите и јавното експонирање во претходните години, првата сопруга на Жељко Јоксимовиќ не криеше дека е задоволна од неодамнешниот интерес на јавноста за неа, нејзиниот живот и изглед.

Имено, откако објави фотографии од плажа во костим за капење, кои го истакнаа нејзиното извајано тело, Весна Јоксимовиќ се најде на страниците на таблоидите и порталите, што многу ја насмеа, а од нејзините подоцнежни објави може да се заклучи дека тоа не и пречеше многу…

Бидејќи натписите се однесуваа само на нејзиниот физички изглед и речиси сите текстови за неа беа во суперлативи, првата сопруга на Жељко Јоксимовиќ немаше причина да се жали, напротив, малку се пошегува со следнава слика додека позира.

– Нема повеќе слики бидејќи приватност и слобода не постојат – напишала Весна како дел од споменот од одморот, а покрај тоа што на крајот на овие зборови ставила „смајли“ и се видело дека се шегува, бројни обожаватели на нејзиниот сопруг прочитале нешто сосема поинакво од споменатите редови.

Имено, коментарите кои можеа да се прочитаат и слушнат по оваа постапка од страна на првата сопруга на Жељко Јоксимовиќ беа дека токму немањето приватност и навлегувањето во интимноста ја навело Весна да се разведе од музичарот, или подобро кажано дека тоа е предметот што го наполнил а потоа ја прели чашата на и онака лошиот брак.

фото:Инстаграм

Останати вести од Радио Милева