Радио Милева
Машкост или неуредност?

Домашните јавни личности и нивното гледиште за брадата: Стил или одраз на машкоста? (видео)

Домашните јавни личности и нивното гледиште за брадата: Стил или одраз на машкоста? (видео)

Факт е дека брадата и мускулите во голема мера може да го подобрат или нагрдат изгледот на мажот.Контурите на лицето и густината на брадата значително може да влијаат врз тоа дали брадата на некиј маж ке стои добро или не.

Меѓутоа, во изборот помеѓу мазно момчешко лице и она на дрвосечач во најголема мера одлучува личниот избор,дтил и впечаток кој некој сака да го остави на другите.

Токму за ова естрадниот магазин „Бекстејџ“ реши да ги праша дел од нашите јавни личности.

Дали брадата е одраз за машкост, а ова се нивните одговори :

фото:Принтскрин јутјуб Бекстејџ

Останати вести од Радио Милева