Радио Милева
каква мачка

Долги нозе за играње и бујно деколте за гледање: Лепа Брена никогаш не изгледала попровкативно

Долги нозе за играње и бујно деколте за гледање: Лепа Брена никогаш не изгледала попровкативно

Лепа Брена сношти (01.09.2021) настапуваше на еден имот во Црна Гора, а пејачката никогаш не изгледала посвежо, позгодно, поубаво.

Kaко и секогаш таа знае да направи одлична атмосфера на своите концерти и да направи одлична атмосфера. Но овој пат пејачката вниманието го привлече со својот провокативен изглед и уште еднаш ги покажа своите атрибути.

Фолк пејачката на настапот се појави во краток сребрено – бел комбинезон кои ги истакна нејзините долги нозе. Под него пејачката носеше сребен градник, а сите погледи беа насочени кон нејзиното бујно деколте кое беше во прв план.

„Ова жена е чудо“; „Каква ноќ“; „Каква мачка“,„Професионалец“ се само некои од коментарите кои може да се прочитаат.

Останати вести од Радио Милева