Радио Милева
МИЛО ЗА ДРАГО

Додека Слоба Радановиќ ужива во љубовта со Луна Џогани во „Задруга“ на Интернет протекоа голи фотографии од жена му (ФОТО)

Додека Слоба Радановиќ ужива во љубовта со Луна Џогани во „Задруга“ на Интернет протекоа голи фотографии од жена му (ФОТО)

Кристина Коцкар – сè уште е официјалната сопруга на пејачот Слобо Радановиќ, кој моментално ужива во љубовта со Луна Џогани во реалното шоу „Задруга“, најпрвин се смири со момчето со кое беше пред бракот со Слоба, за на Интернет да се појават фотографии на кои таа е гола?!

Кристина во неколку наврати изјави дека не сака да се експонира, ниту да го поддржи или коментира однесувањето на својот се’ уште законски маж, но ова е  фотографија, која открива доволно, па  дури и да не покажува ништо особено, таа направи вистински хаос помеѓу ТВ-твитерџиите.

На неа Кристина е без шминка и со широка насмевка на лицето… А што се однесува до облеката… заклучите самите!

Останати вести од Радио Милева