Радио Милева

„Добар и глуп е исто“: Ќерката на Топалко раскина со тенисерот?! (фото)

„Добар и глуп е исто“: Ќерката на Топалко раскина со тенисерот?! (фото)
фото:инстаграм

Хелена Топаловиќ ја криеше врската со тенисерот Дамир Џумахур, а сега повеќе не се „следат“ на социјалните мрежи, пишува српски „Блиц“.

Повеќето мислат дека Хелена раскинала со Дамир, а сомнежите ги подгреа на Инстаграм кога коментираше еден цитат.

фото:инстаграм

-Едноставно е. Ако е виновен, секогаш ќе измисли причина дека ти си погрешил нешто. Далеку им е убава куќа. Добар и глуб, исто ти е, пишува Хелена за чиј љубовен живот доста се шпекулираше во изминатиот период.

Останати вести од Радио Милева