Радио Милева
акција под тушот

Дивјачки секс во „Парови“: Пеги и Елена Петровиќ ја „искршија“ туш кабината, а нејзините воздишки и стенкања ги собраа останатите учесници во бањата (ФОТО)

Дивјачки секс во „Парови“: Пеги и Елена Петровиќ ја „искршија“ туш кабината, а нејзините воздишки и стенкања ги собраа останатите учесници во бањата (ФОТО)

Неодамна во вилата на реалното шоу „Парови“ влезе нов учесник, инаку голем пријател на Ненад Маринковиќ – Гастоз и продуцент на филмови за возрасни, Горан Стевановиќ – Пеги.Сите натпреварувачи многу срдечно го пречекаа.Патем, заради професијата на Стевановиќ, многу девојки останаа заинтригирани и љубопитни дали тој владее со „ситуацијата“ и во живо како на филм.

Натпреварувачката  Елена Петровиќ, прва се осмели лично да се увери, па вчеравечер влезе под тушот заедно со искусниот Пеги.

Пеги и Елена Петровиќ  имаа толку дивјачки секс што речиси ја „искршија“ туш кабината, а нејзините воздишки и стенкања ги заинтригираа и возбудија и останатите учесници во шоуто.

Некои од цимерите ѕиркаа и сакаа да слушнат што се случува зад затворените врати на туш кабината, но засега тоа остана мистерија.

Пеги и Елена излегоа од бањата среќни и задоволни со широка насмевка на лицето.

По напуштањето на кабината, Горан немирно ја триеше својата гордост, а дали тоа е последица на добра акција или можеби му недостасуваше и второ полувреме, останува да видиме?!

Останати вести од Радио Милева