Радио Милева

Директорот на „Гранд“ откри колку често има секс со сопругата!

Директорот на „Гранд“ откри колку често има секс со сопругата!

Саша Поповиќ во „Ѕвездите на Гранд“, откри колку често има секс со својата сопруга Сузана Јовановиќ.

Се започна кога кандидат од Македонија го згреши текстот на песната од Здравко Чолиќ – „Ти си ми у крви“, па наместо „Погледом ме милијуеш, ко да ме додирујеш“ отпеја „Погледом ме милијуеш ко да ме узбуџујеш“.

-Не можеше подобро да го погрешиш текстот, ти си крал – коментираше Марија Шерифовиќ

А во разговорот се вмешаа и директорот на Гранд и Карлеуша која успеа да извлече од Саша Поповиќ колку често има секс со сопругата.

„Можеби не секоја вечер, туку секоја втора вечер“ се пошегува Поповиќ.

 

Останати вести од Радио Милева