Промотер

Дина Јашари прави музика за да „не умре“ од – „Досада“ (ВИДЕО)

Дина Јашари прави музика за да „не умре“  од – „Досада“ (ВИДЕО)

Дина Јашари деновиве ја промовира својата нова песна ,,Досада”Целокупен автор на песната е Динааранжманот го направија заедно со Драги Иванов кој исто така стои зад миксот. 

Досада има и свој видеозапис режиран од Борјан Стојковснимен од Мирослав Илиќмонтажата и продукцијата се на Давид Николовски во соработка со Пирка АВХ.

 Главната улога во спотот (покрај Динаја игра Лазар Христова за момент се појавува и Лука ТошевСтајлингот е на Сара Стојчевскаво соработка со Игралиште и Cactus Design.  

,,Песната е направена помеѓу тие четири ѕидови каде што бев приморана да бидамво мојата собаво досадаво времето што застана и мислевме дека никогаш нема да се врати во нормала

Како што се гледа во видеотоправењето музика го користев како начин за убивање досада.”  

Како сето тоа звучи и изгледа кога Дина прави музика за да „не умре“ од „Досада“ во продолжение може да се погледа: 

Останати вести од Промотер