Радио Милева
„рачна работа“

Девојка го задоволуваше момчето пред патниците во полн градски автобус (ВИДЕО 18+)

Девојка го задоволуваше момчето пред патниците во полн градски автобус (ВИДЕО 18+)

Многумина што го користат јавниот превоз, се навикнати да гледаат сè и сешто во автобусите, но еден „вљубен пар“  очигледно работите ги издигна на повисоко ниво. До самиот врв… на задоволството!

Имено, во полн автобус, среде  бел ден девојка пред сите патници девојка рачно го задоволувала момчето.

Патниците биле шокирани од тоа што се случува и немо гледале не верувајќи на сопствение очи, додека некои повозрасни жени го тргале погледот настрана.
Еден од граѓаните „автобуската ода на радоста“  на  занесената двојка успеал да ја документира, откако ја забележал со камерата на мобилниот телефон, па снимката од „ рачната обработка“  која се случила во белградскиот градски сообраќаен превоз, осамна во медиумите.

Останати вести од Радио Милева