Мегафон

Детската претстава „Дедо Мраз во пензија“ на новогодишната „Улица на радоста“ во центарот на Скопје

Детската претстава „Дедо Мраз во пензија“ на новогодишната „Улица на радоста“ во центарот на Скопје

Од денес започнува забавниот дел од новoгодишната програма на Плоштад Македонија!
Не заборавајте во наредните три дена да го посетите.

Секој ден од 13 часот и од 18 часот можете да се дружите со ликовите од детската претстава „Дедо Мраз во пензија“ за да ја почувствувате новогодишната магија и да споделите радосни моменти со Дедо Мраз, Белата и Црната кралица, џуџињата и ангелите и новогодишната музичка парада. Не заборавајте да се сликате пред големата новогодишна елка! Повелете на Плоштад Македонија и уживајте во предновогодишната магија. Да ја дочекаме новата 2018 година со песна и радост!