Вистаграм

Destination Macedonia – најубавите фотографии од природните убавини на Македонија

Destination Macedonia –  најубавите фотографии од природните убавини на Македонија

Инстаграм страницата Destination Macedonia е место каде што можете да ги видите , но и споделите најубавите фотографии од природните убавини на Македонија.

Недопрена природа, прекрасни пејажи, селска идила, шумски рај, есенска глетка, пролетна пасторала, првиот планински снег, залезот зад езерото… и уште стотици други природни убавини видени низ фотообјективот на различни професионални фотографи или фотоаматери.

Destination Macedonia на Инстаграм – избор на најубавите фотографии направени во нашата земја со цел за  промоција на убавините на Македонија.