Радио Милева

Десет години има иста желба: Емотивна исповед на Катарина Живковиќ

Десет години има иста желба: Емотивна исповед на Катарина Живковиќ

На крајот на 2018 година, Катарина Живковиќ истакна дека десет години по ред има само една желба, а тоа е да се оствари во улога на мајка.

Таа објасни дека не размислувала за вештачко оплодување, а од друга страна мисли дека не е потребен брак за формирање на семејство.

„Да се реализирам како мајка…тоа го посакувам сите овие 10 години, да не ве изненади ако не се случи и оваа година“ вели пејачката и додава:

„Искрено мене ништо не ми значи еден документ, но не значи дека не сакам да се мажам.Мислам дека многу луѓе кои се во бракови живеат многу полошо од луѓе кои се во врска“ изјави Катарина.

Останати вести од Радио Милева