Радио Милева
сеќавања

Денес важи за една од најпознатите актерки: Ќе го препознаете ли девојчето од фотографијата? (фото)

Денес важи за една од најпознатите актерки: Ќе го препознаете ли девојчето од фотографијата? (фото)

Дали ќе препознаете која актерка е на фотографијата? Таа и ден – денес ја има истата насмевка.

Имено, станува збор за Анѓелка Прпиќ (37).

Таа е активна на социјалните мрежи иако не објавува објави секој ден. Меѓутоа, оваа фотографија се издвојуваа по лајковите, а ја објави претходната година на роденденот на нејзината мајка.

Јасно е од кого ја наследила својата убавина, но и насмевката со оглед на тоа што Анѓелка личи на нејзината мајка.

фото: Инстаграм

Останати вести од Радио Милева