Љубов и Секс

Дечко праша зошто девојка му мастурбира по секс, а одговорот не го очекуваше!

Дечко праша зошто девојка му мастурбира по секс, а одговорот не го очекуваше!

Анонимен маж се обратил за помош на британскиот Guardian за занимлив проблем. Како што тврди во врска е со девојакта девет месеци, сексот е одличен, но таа после секој однос мастурбира. Него тоа го загрижува и мисли дека е незаситна и не знае што да прави.

Терапевката од Гуардиан накратко му рекла да не прави ништо.

„Многу жени се желни за оргазам, посебно ако се многу возбудат за време на сексот“ одговори Памела.

Да, таков одговор никој не очекуваше, а тоа го докажаа коментарите под објавата.

„Зошто моја девојка мастурбира после сексот? Бидејќи не доживува оргазам со тебе, па го решава без тебе.“

Важно е да се напомeнe дека голем голем број жени не доживуваат оргазам само од пенетрација, а едно истражување покажа дека дури 82% од жените не можат да доживеат оргазам на тој начин.

извор:таратур.мк