Радио Милева

Дебарлиева и семејството имаат голема причина за радост: Ќерката ги напрви особено горди!

Дебарлиева и семејството имаат голема причина за радост: Ќерката ги напрви особено горди!

Фразата која често ја слашеме е дека времето си лета, особено кога за родителите децата ќе пораснат и ќе се остварат во свои индивидуи.

Пред четири години по повод матурата на својата ќерка, ТВ водителката Билјана Дебарлиева позираше со ќерка си во една специјална фотосесија, а тоа како да беше вчера.

Но, денес убавата ќерка на водителката, Ана, ги направи особено горди своите родители со факултетската диплома од економски факултет, за која Дебарлиеви гордо се пофалија на социјалните мрежи.

Многумина пријатели им честитаа на родителите, а на Ана и посакаа само успеси и одлична работна позиција.

Останати вести од Радио Милева