Промотер

Daz Flow има нешто да ви каже преку – „Порака“ (ВИДЕО)

Daz Flow има нешто да ви каже преку – „Порака“ (ВИДЕО)

Daz Flow ја промовираше својата нова песна „Порака“. Тексот е на Daz Flow а музиката на NASTY. Зад проектот застана тимот на Urban Records во состав од Иван Јованов – Ивајо, Billy D и Gordan B.

„После многу долго време ми дојде идеја и кејф да снимам нова ствар, супер old school хип хоп звук. Фала на Urban Records што ми даде инспирација да го изведам ова најдобро“ – вели Daz Flow.