Радио Милева
допри ме меѓу... колена

Давид Драгојевиќ и се извини на бившата девојка, призна дека најмногу сака кога сегашната го гледа в очи додека ја држи за рака, па и ја пикна раката меѓу нозе под масата! (ВИДЕО)

Давид Драгојевиќ и се извини на бившата девојка, призна дека најмногу сака кога сегашната го гледа в очи додека ја држи за рака, па и ја пикна раката меѓу нозе под масата! (ВИДЕО)

Во „Задруга2“ и надвор од неа, со денови сите ги коментираат односите меѓу Давид Драгојевиќ и Ана Кораќ.

„Бев многу негативен и агресивен, јас бев она што не сум. Тоа ми е јасно и затоа сакам да му се извинам на моето семејство и на Александра за она што го направив. Не можам против себе. Чувствувам нешто убаво за Ана, нешто што не сум го почувствувал долго“ – изјави Давид, откако јавно ја прељуби својата девојка Александра со Ана Кораќ.

Давид потоа кажа што му се допаднало кај неа,и за прв пат јавно ги призна неговите чувства.

„Многу ја сакам нејзината насмевка… Кога ќе ме допре и ќе ме погледна, нешто во мене се буди… Најмногу го сакам нејзиниот поглед. Јас сум во љубов со неа, кога ја фатам за раката, чувствувам нешто“ – признава Давид.

По признанието, двајцата разменуваа нежности на масата: се милуваа, гушкаа, а во еден момент раката на Давид наеднаш под масата  „заскита“ меѓу нозете на Ана… и таму остана подолго време.

Впрочем, погледнете го видеото:

Останати вести од Радио Милева