Радио Милева
закана и уцена...

Дарко Лазиќ и Барбара Бобак снимаа домашно видео в кревет: „Вели ќе ме оставела ако не и направам убаво дете… а, ако ме остави, ја пуштам целета снимка“ (ФОТО)

Дарко Лазиќ и Барбара Бобак снимаа домашно видео в кревет: „Вели ќе ме оставела ако не и направам убаво дете… а, ако ме остави, ја пуштам целета снимка“  (ФОТО)

Естрадната љубовна фолк двојка пејачи Дарко Лазиќ и Барбара Бобак се снимаа додека лежеа и разменуваа нежности во креветот. Парче од домашното видео се најде  во приказните на нивните Инстаграм профили.

На него снимани обајцата пред или по размената на нежности и шеговит натпис:

„Вели ќе ме оставела ако не и направам убаво дете…“ – се пожалил пејачот од заканите на неговата партнерка и додал:

„Ама ако ме остави, ја пуштам целата снимка“ – дополнил Лазиќ, па го покажа ликот на Барбара.

Пејачката  не знаејќи кај да се скрие  од срам, само ја навали главата на телото на Дарко, додека пејачот среќен што ја „има в раце“, задоволно се смешка!

  Фото: Инстаграм принтскрин/darkolazicofficial

Останати вести од Радио Милева