Радио Милева
Убави времиња...

Дарар се присети на старите добри времиња заедно со Емина Јаховиќ (фото)

Дарар се присети на старите добри времиња заедно со Емина Јаховиќ (фото)
фото:дадар/инстаграм

Голем број регионални ѕвезди кога доаѓаат за настапи во Македонија, безрезервно му ја препуштаат довербата на талентираните раце на нашиот најпознат стилист Александар Билјановски – Дадар.

Меѓу нив – плејада на познати лица, јавни фаци од естрадата, модата, медиумите, уметноста, културата…

Затоа неговите вешти раце во кои е преточено сето негово знаење и умеење постојано се на начија глава или лице… Во зависност дали е шминката или фризурата во прашање!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dadar (@dadaralex)

Покрај познатите и непознатите Македонци, не ретко на неговата доверба се препуштаат и музичките ѕвезди од регионот кои безрезервно му веруваат.

Коронавирусот стави една силна блокада на многу нешта, па и на спојот на уметноста, а кај Дарар веќе цела година не била некоја балканска ѕвезда.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dadar (@dadaralex)

Несталгичен по времето, Дарар се присети на соработката со Емина Јаговиќ и сподели неколку фотографии со убавата и позната пејачка, а следбениците му поласкаа за работата.

Останати вести од Радио Милева