Радио Милева
иста таа...

Дара – Бубамара ја споредија со нејзината позната колешка, а таа возврати: „Нејзината е силиконска, а мојата – не е!“ (ФОТО)

Дара – Бубамара ја споредија со нејзината позната колешка, а таа возврати: „Нејзината е силиконска, а мојата – не е!“ (ФОТО)

Дара Бубамара сè почесто ја прозиваат да ја копира познатата американска раперка Карди Би или едноставно сака да ја споредуваат со неа.<

Конкретно коментирите најчесто се однесуваат на тоа дека двете имаат слична задница.

„Благодарам за споредбата, ама нејзината е силиконска, а мојата не е. Можеби нè поврзаа заради енергијата, а целата приказна потекнува од фактот дека го скратив името на Дара Би во видеото за песната пред неколку години, па јас и мојот пријател се шегувавме дека сум првата што го направила тоа, а Карди Би дури подоцна започна да пее и да го користам тоа име“, рече Дара.

„Секако, јас не сум таа која некого ќе копира, ниту пак некој друг може мене. Сепак, двете сме споредувани само заради таа приказна и темпераментот, бидејќи јас сум такава и приватно“ – раскажа Бубамара во емисијата „deToxic“.

Останати вести од Радио Милева