Радио Милева

Дара Бубамара – ем бујна, ем умна: Пејачката прво ги покажа градите, па ја откри својата животна филозофија во една реченица! (ФОТО)

Дара Бубамара – ем бујна, ем умна: Пејачката прво ги покажа градите, па ја откри својата животна филозофија во една реченица! (ФОТО)

 На Instagram профилот на ДараБубамара, беше објавена  интересна и исклучително провокативна фотографија.  Имено, фолк пејачката најпрвин ја покажа својата бујна  предница која извираше од длабокото деколте, кое беше дополнително нагласено со впечатлив накит и огромен златен крст. Популарната фолк ѕвезда очигледно ја направила оваа фотографија за време на некое новогодишно снимање, што  потврдува атмосферата од фотографијата.  

Сепак, најинтересене постот што Дара го напишала покрај фотографијата што во слободен превод отприлика би звучело вака:   „Дотерај се, биди убава за себе во животот, биди задоволна како на оваа фотка, и ќе доживееш стотка“!

Останати вести од Радио Милева