Живот и Стил

Дами, внимавајте: Овие работи ги прави мажот кога престанува да сака

Дами, внимавајте: Овие работи ги прави мажот кога престанува да сака

Ако не зборувате и се оддалечувате еден од друг, тоа е проблем. Ова се знаци дека вашиот партнер повеќе не се грижи за вас.

Тој не ви покажува љубов, внимание

Тој веќе не поминува многу време со вас, не ви кажува колку сте важни. Тој веќе не ви покажува нежност, згора на тоа, ве избегнува и се чувствува непријатно кога ќе го галите или кога ќе му дадете нежности.

Не зборува како порано

Комуникацијата е клучот за успешна врска. Ако не зборувате и се оддалечувате еден од друг, тоа е проблем. Обидете се да го решите проблемот со нормален разговор наместо да викате.

Тој секогаш те обвинува

Наместо да признае што не е во ред со него и да се обиде да го реши проблемот, тој нема да ја признае грешката, туку ќе ве обвини вас. Тоа е полесно.

Не те поддржува

Наместо да биде тука за вас, тој ве остава сами да се занимавате со некои работи.

Тој наоѓа изговори само за да не биде со вас

Секогаш е премногу зафатен, секогаш има други работи. Кога сте му важни, тој ќе најде барем момент за вас во сите овие обврски.

Неговите планови не ве вклучуваат вас

Тој веќе не планира ништо со вас и се чувствувате отфрлено.

Не покажува почит

Тој треба да ве почитува. Што правиш со некој што не те почитува?

Не сака да објаснува

Наместо да ви објаснува некои работи, ќе се преправа дека не треба да ве интересира. Не смее да ви каже што навистина мисли.

Се чувствувате мизерно

Во врската треба да бидете среќни, сакани, а не мизерни и понижени. Не дозволувајте да го правите тоа.

Извор: Курир.мк