Живот и Стил

Дама во црвено: Викторија Лоба со уникатен сталјинг на Модниот викенд во Скопје!

Дама во црвено: Викторија Лоба со уникатен сталјинг на Модниот викенд во Скопје!

Пејачката Викторија Лоба присуствуваше на Модниот викенд во Скопје.

Со уникатен стајлинг, цеата облечена во црвена боја, Лоба гордо позирае пред фоторепортерите.

Едноставно и убаво, а дефинитивно оваа боја и прилега одлично на Лоба.