Радио Милева
„и на струја и на батерии“

Дали знаевте дека бугарската фолк ѕвезда Азис има и дете? Еве како изгледаат малата Раја и нејзината мајка Гала! (ФОТО)

Дали знаевте дека бугарската фолк ѕвезда Азис има и дете? Еве како изгледаат малата Раја и нејзината мајка Гала! (ФОТО)

Бугарската фолк ѕвезда Азис, за кого отворено се знае дека има бисексуални склоности, најави концерт во Скопје. Иако повеќето го сметаат за чист хомосексуалец, малкумина знаат дека Азис има и дете.

„Никој никому не е одземаат родителските права. Со Азис сме во совршени односи. Тој може да ја гледа Раја, кога и да посака“.

Ова го изјави Гала, „несудената сопруга“ на Азис и мајка на неговото дете по повод скандалот во врска со родителски права, пишува бугарска HotArena.

„Мислев да не коментирам ништо на оваа тема, бидејќи не сакам моето име да биде цитирано некаде, но многу се налутив на написите по медиумите. Ќе кажам само дека тоа се глупости “, – изјави за Бугарија денес мајката на единственото дете на Азис.

Според неа, таа и пејачот ги уредиле прашањата врзани со родителските права уште пред неколку години. Но Гала никогаш не му бранела пејачот да ја гледа ќерка си кога и да  побара, и не попречувала  детето да ноќева кај татка си.

Во Бугарија, оваа постапка е долга, и ако ме прашате, сè е направено поради судски трошоци“ – рече Галина Георгиева, како што е вистинското име на мајката на Раја.Таа е категорична дека со пејачот се во совршени односи и одлично се разбираат.

„Вистината е една – ние со Азис имаме дете, си го гледаме и многу го сакаме” – категорична е мајката на малата Раја, која сега има нешто повеќе од 10 години, додека Азис веќе со години живее со еден маж.

Извор: Хотарена.нет

Останати вести од Радио Милева