Радио Милева
не им се дава на годините

Дали би и дале 80 години? Верувале или не, ова е мајката на актерката Гвинет Палтроу (фото)

Дали би и дале 80 години? Верувале или не, ова е мајката на актерката Гвинет Палтроу (фото)

Мајката на Гвинет Палтроу го прослави својот 80-ти роденден.

Кога татко ти е режисер, а мајка ти актерка, мора да наследиш барем некој ген за „седмата уметност“.

Порано или подоцна, талентот излегува од вас. Тоа и се случи на Изабела Роселина, но и на Гвинет Палтроу. Нејзиниот татко Брус Палтроу бил почитуван продуцент и режисер, додека нејзината мајка се прославила пред камерата.

Г-ѓа Денер е толку млада што никогаш не би ѝ ја дале таа возраст. Очигледно Гвинет од неа, освен талентот, го наследила и добриот изглед.

Инаку, во 2005 година, Блит стана првата актерка која беше номинирана за три награди „Еми“ истовремено.

Останати вести од Радио Милева