Мегафон
Апел за помош

Да ја покажеме нашата хуманост и да му помогнеме на 8. годишниот Аце да си го врати детството но и животот!

Да ја покажеме нашата хуманост и да му помогнеме на 8. годишниот Аце да си го врати детството но и животот!

Аце има 8 години и по втор пат е опериран од тумор во мозокот.
Нашето момче треба да продолжи со посебен радиолошки третман надвор од нашата држава за што се потребни финансиски средства од 80.000 евра. Да донираме сите за Аце и да му помогнеме во неговиот пат кон излекувањето…
Можеби не сме сите создадени да правиме големи работи. Но, затоа можеме да правиме мали работи со многу љубов.

Завртете на броевите:

А1- 143-480
Т-мобиле 143- 129
И направете мала но важна работа: Ова дете и понатаму да се смее и да му се радува на животот…

Останати вести од Мегафон