Мегафон
фестивали

„Д Фестивал“ од 1-ви до 3-ти јули во Дојран

„Д Фестивал“ од 1-ви  до 3-ти јули во Дојран

Официјалниот плакат за #ДФЕСТИВАЛ2022 ни пристигна од креативната ризница на нашиот драг пријател, уметник и илустратор Ване Костуранов, соопштија организаторите.

Радосни сме и неизмерно благодарни што петта година по ред имаме чест визуелниот идентитет на Д Фестивал да биде дел од неговото уникатно и инспиративно дизајнерско портфолио! А време е и за повторно заедно да се радуваме!

Датумот е закажан, разбудете го фестивалскиот дух во себе и резервирајте си ги Д деновите за ова лето.