Живот и Стил

Четири пораки што никогаш не треба да му ги испратите на поранешниот партнер

Четири пораки што никогаш не треба да му ги испратите на поранешниот партнер

Жените кога нема да расчистат со емоциите честопати сакаат да се вратат кај поранешните партнери

Иако, наводно, ставиле крај на тоа, честопати ги обзема чувство на осаменост, или во други бараат нешто од нивното поранешно момче што би ги привлекло. Во такви ситуации, постојат грешки што жените често ги прават, а тоа е испраќање пораки.

Најдобро би било да не го правите ова воопшто, но дури и ако веќе сте одлучиле, треба да ги избегнете овие пораки:

Ми недостигаш

Без оглед на тоа дали е тоа вистина или не, најдобро би било да му кажете во живо. Обично ова се изговара по некои сеќавања на убави моменти, но може навистина да не мислите така.

Навистина ми е жал

Со оваа реченица, вие всушност му дозволувате да мисли дека целиот ваш живот се врти околу него.

Срцекршачки текстови од песни

Жените честопати се поистоветуваат со стиховите, но тоа во никој случај не е причина да ги испратите на вашиот поранешен партнер. На тој начин, ќе избегнете повторно да минувате низ тешки емотивни моменти.

Мислам на тебе

Ако навистина сте завршиле со поранешниот, тогаш никогаш не треба да испраќате ваков тип порака. Ќе му дадете знак дека сеуште го сакате и тој навистина ќе го сфати тоа буквално.