Радио Милева

Цеца: Тешко ми е кога го тепаат мојот Вељко!

Цеца: Тешко ми е кога го тепаат мојот Вељко!

Цеца Ражнатовиќ признава дека е тешко да го види нејзиниот син Вељко Ражнатовиќ, додека се бори во рингот, бидејќи тој тренира бокс и дека натпреварите се почести.

Сепак, го поддржува својот наследник во ова и се надева дека ќе стане професионален боксер.

Цеца не го гледаше неодамнешниот натпревар Вељко во живо, бидејќи таа беше отсутена од земјата поради настап, но не планира да пропушти друг меч.

“Ќе одам на следниот натпревар, последен пат не бев во Србија, бидејќи имав концерт. Вељко сигурно ќе продолжи да тренира бокс, сметам дека е важно да се занимаваат со спорт. Верувам дека професионално ќе продолжи со боксот “, рече народната ѕвезда.

“Се разбира, непријатно е да гледам некој да го повредува Вељко. Од друга страна, неговиот противник е дете, и неговата мајка го родила. Бев среќена кога мојот син победи “, вели Цеца.

Останати вести од Радио Милева