Радио Милева
вељко најголем трошаџија

Цеца е дарлежлива: Откриено колку Ражнатовиќ трошат во шопинг, Анастасија го разврза јазикот

Цеца е дарлежлива: Откриено колку Ражнатовиќ трошат во шопинг, Анастасија го разврза јазикот

Цеца секогаш искрено без двоумење кажува дали нешто е убаво или грдо.

Во новата епизода од серијата „Цеца шоу“ која ќе се емитува во петок на 2 декември во 22 часот на телевизија Блиц, Анастасија Ражнатовиќ открива како нејзиното семејство се однесува на пазарење.

Цеца секогаш искрено без двоумење кажува дали нешто е убаво или грдо.

-Ми вели не го купувај, навистина е грдо, а јас го купувам. Потоа, после неколку месеци, ме прашува од каде го купив тоа нешто, дека е навистина убаво. Јас тогаш и велам, добро, тоа е она што ми кажа да не го купувам, дека е навистина грдо, а таа само ми одговори дека тогаш не била расположена – вели Анастасија.

Анастасија истакнува дека нејзиниот брат знае да троши многу повеќе на шопинг отколку таа.

– Кога сме кај Вељко и јас, Вељко купува повеќе. Маж и не знае сам да бира, знаел добро да се облекува, но денес не толку. Во тоа сега многу му помага мама – вели Ражнатовиќ.

фото:Инстаграм/Блиц ТВ

Останати вести од Радио Милева