Радио Милева

Бројката ќе ве изненади: Колку години би и дале на хрватската актерка Тара Росандиќ!

Бројката ќе ве изненади: Колку години би и дале на хрватската актерка Тара Росандиќ!

Хрватската актерка Тара Родандиќ е пример дека шминката многу знае да го промени човекот.

Многумина би рекле дека Тара сигурно има повеќе од 30 години, но вистината е сосема поразлична.

Кога ја гледаме на ТВ екраните во разни улоги, Тара е нашминкана, па и изгледа доста повозрасно од годините кои ги има.

A post shared by Tara Rosandić (@tara_rosandic) on

Имено, хрватската актерка има само 29 години, а наскоро ќе влезе во четвртата животна деценија.

 

Останати вести од Радио Милева