Мегафон

BRIT FLOYD во Скопје!

BRIT FLOYD во Скопје!

На 14 ноември со почеток во 20:30часот, во ВИП Арена- Борис Трајковски македонската публика ќе има можност да ужива во нешто што е многу повеќе од најдоброто трибјут Pink Floyd шоу на светот.

BRIT FLOYD се посветени на тоа да го оживеат Pink Floyd во секоја нота и секој потег, поради што заслужено се сметаат за нешто најблиску до Pink Floyd.

Во Скопје носат исклучително прецизен музички перформанс придружен од неверојатно оргинално видео и анимација на препознатлива бина со пинк-флојдовскиот лак и светлосен круг, па затоа подгответе се за совршено аудио и визуелно доживување на легендарните песни од “The Piper at the Gates of Dawn” па се до “Division Bell”.

Се разбира, со заслужен третман ќе биде изведен и сечиј омилен албум “Wish You Were Here”, како и легендарниот “The Dark Side of the Moon”, кој оваа година слави 45 години.

Важно е и да се напомене дека Brit Floyd доаѓаат со своја продукција: звук, светло и видео.