Живот и Стил

Богатите деца на Босна гордо тоа го покажуваат: Бујни деколтиња, прескапи автомобили, злато и пари

Богатите деца на Босна гордо тоа го покажуваат: Бујни деколтиња, прескапи автомобили, злато и пари

Богати деца на Дубаи, Сингапур, Истанбул, Лондон, Будимпешта, Техеран, Германија, Тунис па дури и на Зимбабве и Балканот се познати профили на Инстаграм преку кои младите наследници покажуваат како уживаат во животот. Со други зборови, ги покажуваат скапите автомобили, егзотичните плажи, златниот накит и парите.

По Богати деца на Балканот се појавија и Богати деца на Босна.

На Инстаграм профлиот “richkidsbosnia” главно се објавуваат фотографии од скапи автомобили и тоа Порше, Мерцедес, Ауди… Се објавува и златен накит но и пари.

Со скапите автомобили и златото одат убави девојки, па има неколку фотографии на девојки, кои не ја пропуштаат можноста да се пофалат со раскошот, скапата гардероба и модните аксесоари.

Младите девојки најмногу објавуваат фотографии на кои се во провокативни изданија, сакајќи на тој начин да привлечат поголемо внимание.

И додека многу сметаат дека ова е невкусен начин овие деца да се фалат со богатството на своите родители, други сметаат дека секој има право да покаже каков е неговиот начин на живот.

извор:сител.мк