Радио Милева
прељубник

Бившто момче, пејачот Љуба Перуќица ја изневерувал Прија во нивниот стан со првата комшика!? (ФОТО)

Бившто момче, пејачот Љуба Перуќица ја изневерувал Прија во нивниот стан со првата комшика!?  (ФОТО)

„Александра Пријовиќ –  измамена“, пишуваше своевремено во српскитите медиуми, кога пејачката еднаш засекогаш стави крај на двегодишната врска со колегата, Љубо Перуќица.

Да потсетиме, пред да стане сопруга на Филип Живојиновиќ, Александра Пријовиќ две години беше во врска со својот колега Љубо Перуќица. Иако тогаш таа јавно објави дека се разделиле пријателски и без остри зборови, зад ова раскинувањесе криел голем скандал.

„Јас и Љуба сме заедно две години и сега се договоривме да се разделиме без остри зборови“ – рече тогаш Прија.

И додека пријателите на Љуба првично тврдеа дека пораките што Александра ги добивала од друг маж биле причина за  раскинувањето, се покажа дека вистината е нешто поинаква и дека Александра Пријовиќ всушност била измамената.

Како што пишуваа тогашните  медиуми, Љуба ги искористил честите отсуства на Прија додека таа била на настапи, за да ја изневерува во заедничкиот станот со нивната прва соседка, а Александра ја дознала вистината кога во неговиот телефон нашла пораки што и го скршиле срцето“ – напиша „Објектив“.

Останати вести од Радио Милева