Радио Милева
магнет за старлети

Бившото момче кое и го објави ценовникот на Ана Кораќ, пред да влезе во „Задруга“ објави нови фотографии: „Рака на градите онака… другарски“! (ФОТО)

Бившото момче кое и го објави ценовникот на Ана Кораќ, пред да влезе во „Задруга“ објави нови фотографии: „Рака на градите онака… другарски“! (ФОТО)

Филип Мијатов, поранешното момче на Ана Кораќ ко и го објави ценовникот на услуги и раскажа што се сака и прави за 500 евра во кревет, наскоро ќе влезе во „Задруга 2“.

Како што најави, тој ќе влезе во телевизиското реално шоу во сабота. И додека Филип  се подготвува да влезе меѓу задругарите, тој реши повторно да биде активен на Инстаграм.

Имено, тој објави нова фотографија, на која е прегрнат со Ана Кораќ.

„Рака на градите, онака пријателски“ – напишал Филип.

Мијатов покрај оваа, исто така, објави фотографии со други „задругарки“.

Меѓу другото и неколку со Мина Врабашки.

Што укажува дека Филип многу добро и одблизу ги познава српските ријалити старлети.

„Никој не ме познава таму,  во Задруга 2, нели“ – шеговито напишал Филип.

Останати вести од Радио Милева