Радио Милева

Бившата жена на Аца Лукас распали по неговите девојки: Соња Вуксановиќ им го „расплака мајчето“! (ФОТО)

Бившата жена на Аца Лукас распали по неговите девојки:  Соња Вуксановиќ им го „расплака мајчето“! (ФОТО)

Кон средината на минатата година, Аца Лукас и неговата сопруга Соња Вуксановиќ ставија точка на нивниот брак. Оттогаш, медиумите пишуваат за поделбата, а поубавата половина од оваа двојка досега не излегуваше во јавноста со свои изјави.

Деновиве Соња реши да зборуваа за девојките кои дојдоа по неа во животот на Лукас, а она што го кажа пред сѐ се однесуваше на Бранислав Пашајлија и старлетата Божана Вујиновиќ.

„Јас не се осврнувам на неговиот љубовен живот, но после мене, тој  секогаш ќе може да најде само безвредни девојки со сомнителен морал и минато, евтини старлети…  Тоа и не ми пречи, напротив, ми се  допаѓа, зашто што повеќе има такви во неговиот живот, дотолку за мене е тоа подобро. Јас сум здрава и паметна жена која зане да се носи и да живее со своите одлуки и постапки, многу  свесно и приземно. Нема многу вакви, и затоа јас сум пример“ – вели Соња.

Останати вести од Радио Милева