Радио Милева
бара или виножито?

Бившата на Дарко Лазиќ ја шокирала неговата актуелна девојка: Марина Гагиќ по телефон и се заканила со ќотек на Барбара Бобак

Бившата на Дарко Лазиќ ја шокирала неговата актуелна девојка: Марина Гагиќ по телефон и се заканила со ќотек на Барбара Бобак

Моментот што ја исфрлил Марина од колосек беше кога Барабара за медиумите изјави дека синот на Дарко, Алексеј, неа ја нарекува: „Мамо“.

„Марина полуде поради споменувањето на нејзиниот син во јавноста, а особено затоа што Дарко не стори ништо во врска со тоа. Очекуваше на Барбара да и забрани да го спомнува нивното дете. Му се јави на Дарко и го замолила да и каже на неговата сегашна љубовница да не го прави тоа повеќе во животот или на Марина да и го даде телефонскиот број за таа самата да и каже, но тој ја откачил и рекол дека не сака да се меша во тоа и дека нема да и даде никаков број. Марина тогаш му рече дека самата ќе го најде бројот и дека ќе се пресмета со неа. Наскоро стапи во контакт со Барбара откако го доби бројот преку заедничките пријатели на Дарко и неа. Само што ја повика Бобак, Марина почна жестоко да ја навредува, што ја шокираше пејачката, па не беше во можност збор да изусти или да се правда“ – раскажал добро информиран извор за српските медиуми.

„Покрај тоа што ја нарече курва, таа се закани и дека ќе ја претепа ако се осмели уште еднаш да го спомене нејзиниот син Алексеј. Барбара ја нарече најобична курва и и’ се закани дека во животот никогаш повеќе да не и паднало на ум нејзиното дете да го меша во нејзините курвински приказни, затоа што таа ќе ја претепа“.

 

Во меѓувреме Марина не сакала да дава дополнителни изјави, туку само кусо напишала на Инстаграм: „После дождот, некој се претвора во бара, а некој во виножито… Зависи од душата“!

Фото: Инстаграм принтскрин/

Останати вести од Радио Милева