Мегафон
концерт

Битолскиот дувачки оркестар музички ќе ја раздрма Битола

Битолскиот дувачки оркестар музички ќе ја раздрма Битола
Битолскиот дувачки оркестар на 30-ти ноември ќе ја раздрма музички Битола.  На публиката и подготвуваат репертоар во ритмите на џез, фанк и соул.
Големите хитови на James Brown, Frank Sinatra, Stevie Wonder ќе зазавучат во Големата сала на Центарот за култура во Битола во изведба на солистите Нико Ѓоргиевски, Јасна Димитровска и Тамара Стојковска.
Билети  набавете си уште веднаш, зошто ова ќе биде концерт за кој ќе се бара билет повеќе.