Љубов и Секс

Бидете поромантични: Десет совети за поголемо емотивно зближување со партнерот

Бидете поромантични: Десет совети за поголемо емотивно зближување со партнерот

Без разлика дали сте на почеток на врската или 30 години брак, сентименталноста е секогаш во прашање

Понекогаш сакате секс што го надминува физичкиот: секс што е полн со силни емоции, интензивен и нежен во исто време.

Оној во кој се испреплетуваат не само две тела туку и две души.

Еве неколку начини како да го направите поромантичен …

Откријте што е романтично

Запознајте се навистина

Направете романтична средина

Гледајте се во очи

Бакнувајте се – насекаде

Држете се за раце

Бидете романтични секој ден

Милувајте се повеќе

Бидете нежни потоа

Кажете како се чувствувате